Hirek, újdonságok

Friss hírek

Sziasztok!!

Sajnálom, hogy nem voltam itt de sajnos bedöglött a gépem.Egyenlőre nem tudom meg-e lehet javítani,mert a szerelő sem jelentkezik.Így a videókat nem tudom se megnézni,se felrakni/linkelni és a galéria frissítésre is várnotok kell sajnos.

Azért igyekztem össze szedni nektek a történteket.

Ely twitterén és instagramján is vannak képek még Hallowenről, jobb oldalt utána tudtok nézni. A Brujas első körben igen jól szerepelt, telt ház volt és sok ismert emberke is eljött megnézni a boszikat. Többek közt William huga, anyukája és mamája is eljött, hogy támogassák Elyt a színházi karrierben. De úgy látszik, nem a színház az egyetlen munka terület amerre kedvencünk kacsingat! A héten Mexikóban járt Ely, még hozzá a Televisával tárgyalt egy esetleges sorozat szerepről. Ely elmondta egy inertjúban, hogy szívesen lenne rossz csajszi, mivől ők jobban élvezik az életet. Nos reméljük, hogy teljesülnek álmai. Én sajnáltam, hogy 2 éve ott hogyta a Telemundot. Reméljük, most nem így alakulnak a dolgok.

Williamtől is van egy aranyos videónk tegnapról, amin épp Kaileyt csábítgassa a sportkocsiba, ő pedig nagyon rutinosan oldja meg a dolgokat...

http://instagram.com/willevy

Ha pedig már Williamnél tartunk! Ely nemrég feltett egy közös képet : "#én #te #Anita " -cimmel.

Természetesen most ez a vezető hír a neten...
Számomra nem azt bizonyítja a kép, hogy együtt vannak, hanem azt, hogy szeretnék ha más is megértené! Az utóbbi időben rengeteget bántották Elyt ok nélkül! Ha nincs közös kép az a baj,ha van az a baj... Olyanokat van szerencsém ismerni akik folyamatossan tartják velük a kapcsolatot. Sosem volt kérdés, hogy együtt vannak.
Sajnos Ilike vagy Ilona eltévedt (megint) azt hitte a pletykafarmra tévedt,mikor a chatbe írt!  Ez az oldal azért van, hogy az emberek informálódjanak Elizabeth-ről, nem pedig azért, hogy kitalációval bombázzuk a népet!!

Érdekes! 1 hete arról mentek a videók, hogy a LevyErrez pár nincs együtt, mivel William nem ment el a Brujas bemutatóra. Persze azt xy simán benyelte! A héten pedig az a téma a kép kapcsán, hogy boldogok és minden happy. Persze ez már nem lehet valós, Ely leitatta Williamet és így lefotozkodhatott vele. (szerintem ezt eddig is megtehette volna). Elgondolkodtató, ugyanazok az online oldalak hozták mindkét infót, mégis azt nyelik be az xy-ok ami kényelmes...
Ezt a vitát én lezártnak tartom!
Chat nem lesz az oldalon,sem pedig vendégkönyv! Továbbá minden hozzászólást törlök az oldalról, olvasás nélkül!!
Ha informálódni szeretnétek Elizabeth-ről, itt megtehetitek!
A valós információk fent lesznek, amennyire lehetséges, hisz a sztároknál a valóság, relatív fogalom. Senkit nem szeretnék megbántani az oldal továbbra is nyitva lesz, de nem az olyan Ilikéknek akik itt jópofiznak, majd a másik oldalon Elizabeth-et sértegetik!

Amint megjavul a gép, felrakom a képeket! Addig is egy képzeletbeli ölelés!

2014.11.08. 13:07, brigike0315

Friss hírek

 

Van egy cikkünk a TVyNovelas-tól. 

Miután Elizabeth megerősítette, hogy minden rendben van köztük, William mégis kicsit felkavarta egy homályos twitter bejegyzéssel. -kezdődik a cikk.

Megpróbáltam szépen megfogalmazni William posztját,de engem is összezavart..

" Van, hogy ell kell engednünk. Hagyjuk, hogy mások is boldogok legyenek, hogy megkóstolják, és légy boldog azzal, amid van. Sokak kedvéért. "

A TVyNovelas tegnap két cikket is kiadott erről a témáról. A másodikban már a boldogságukról írnak, amit a pár egy közeli ismerősétől tudnak.
Többek között a forrás megerősítette, William támogatja Elizabeth-et munkájában. Valamint William többször is elkísérte párját a próbákra, így volt kedd este is, amikor  William felkérte táncolni Elizabeth munkatársait Ana Karina-át, Karla-át, Ángelica-át és Roxana-át  Dél-Miami egyik szórakozóhelyén. Az elit Brickell-ben, ahol a pár és munkatársaik késő estig táncoltak és mulatoztak

Ami bizonyítja, a pár még mindig együtt van. A magazin szerint a poszt valószínűleg William új filmjére célozz, az Addictedre. William nem szeret a magánéletéről beszélni, ami még jobban igazolja a gyanús bejegyzés nem Elizabeth-tel való kapcsolatára utal.

Egy másik oldalon már azzal a címmel került be William posztja, hogy ezzel az üzenettel üzent Ximenának, hogy kapcsolatuk véget ért. Sajnos ilyen a média. Csak azt várom mikor boronálják már velem össze.

Ez a cikk még jobban megkavarja az emberek gondolatait, az én tanácsom:

Attól,hogy valamiről nem készül fotó,még nem biztos, hogy nem is létezik.
Attól pedig,hogy valamiről van egy pillanatkép fotónk, nem biztos,hogy úgy van.

Arról is csak később szereztünk tudomást, hogy William a MQB alatt többször is elfurikázta Elyt. Nem voltak róla képek, bejegyzések, még is megtudhattuk, hogy igaz. Remélem segítettem. Akár hogy is van, mi támogatjuk őket.

Szép napot!!

 

 

2014.10.23. 08:10, brigike0315

Friss hírek

Sziasztok!!

Az elmúlt napokban kaptunk néhány interjút. A Despierta America melllett a Sal y pimienta egyik riportere is készített interjút Elyvel és Brujas társaival. Valamint van még egy kis videónk a Las 25mujer más poderosas-ról is. Bár egy kicsit fáradtnak tűnt Ely az interjúk alatt,azért jókedvűen és mosolyogva válaszolt a riportereknek.

Megpróbáltam nektek össze szedni a videókból az infókat..

Elizabeth beszélt Brujas karakteréről, gyermekeiről és Williamről is.
Elmondta,igyekszik megtalálni az egyensúlyt a család és a munka közt. A gyerekeknek is furcsa,hogy anyukájuknak most más  "prioritás"-a is van, de  igyekszik mindent megtenni és ahogy ő fogalmazott : " jobb a minőség,mint a mennyiség". A gyerekek bár még kicsik,szeretné, ha tudnák, ha dolgozik- ha nem, ő mindig ott lesz nekik. Fontosnak tartja, hogy a gyermekei tudják, rá számíthatnak. Imádja nézni Tophyt ahogy baseballozik, Kaileyval pedig sminkelnek és öltözködnek,csupa csajos dolgot, amit mindketten élveznek. Nem gondolkodik azon mi lesz,ha nagyok lesznek, színész,vagy sportoló, a lényeg,hogy boldogok legyenek ő és William is támagatja őket mindenben. Ez volt az első vörös szőnyeges megjelenésük (The book of life), illetve Tophynak a második,de anyukájával az első. Bár félénkek voltak, igyekezett biztosítani őket,hogy ott van és vigyáz rájuk. Azt is megtudhattuk Cristopher szereti "másolni" apukáját és felnéz rá. Valamint  Williammel való kapcsolatáról annyit mondott, hogy bár sok mindent mondanak az emberek, de csak ők tudják,mi van a zárt ajtók mögött. Ők négyen tudják és ez az ami számít. Elizabeth azt is elmondta, rengeteg támadás éri, de igyekszik figyelmen kívül hagyni. 

Nem szabad figyelmen kívül hagyni, hány hírességel boronálták már össze Williamet, a szexbotrányairól nem is beszélve. Tudom,hogy sok embert érdekel, mi is van köztük, de semmi értelme a képek, cikkek alapján kombinálni!  Ahogy Ely is mondta,csak ők tudják,mi az igazság. Ez így is van rendjén. 

video1 video2 video3 video4

2014.10.22. 18:57, brigike0315

Friss hírek

Október 16-án rendezte meg a People en Espanol a 'Las 25 mujeres más poderosas' (A 25 legbefolyásosabb nő) eventjét. Ely gyönyörű kék kosztümben vonult végig Brujas társaival együtt, ahol megannyi híresség jelen volt. Rengeteg fotónk van,amit a galériában el is értek.

 

Valamint tegnap estéről van két képünk kedvenceinkről.

 

És friss hír (!!!) Most zajlott le a kis Kailey keresztelője. Ely mellett Will is megosztotta élményét és remélhetőleg képet is kapunk a kis hercegnőről. Egyenlőre itt van Ely és nővére,

 

William instagram :


"Nincs is jobb annál,mint hazatérni a kislányom keresztelője után és  egész nap enni a Texas de Brazil-ból jött ételt. ..."

2014.10.18. 19:43, brigike0315

Friss hírek

 

Sziasztok!!!

 

Közeledik a premierrrrr (csak mondom)
Egyre több képünk van a próbákról és a színpadról is.


Október 13-án Ely,Kailey és Tophy megjelentek a The Book of life (Az élet könyve) bemutató premierén, ezzel letudva az első red carpetes megjelenésüket...
Mit is írhatnák?Egyszerűen gyönyörűek voltak, mindhárman! Kailey, fel sem tűnt, hogy már ilyen nagy és bár mindketten kicsit félénken nyilatkoztak, azért Kailey élvezte a pózolást. Képek a galériában!!!

Akit érdekel, itt a magyar előzetes a meséről. Elég ígéretes a bemutató alapján, jómagam is megnézem majd a kisfiammal.

És persze a képek mellett egy kis interjú is készült a két kis szépséggel, valamint Elizabeth-tel.

William utolsó filmjét, az Addicted-et rengetegen megnézték a mozikban. Elizabeth-et erről  kérdezte a riporter. 
 

" Mindig boldoggá tesz, hogy jól mennek a dolgai.Tudván mennyi erőfeszítést tett és milyen kitartó volt, megérdemli. Megérdemli az összes jó dolgot, ami történik vele és  boldog vagyok. "

A kis Tophy, mint kiderült szereti a filmeket, de csak nézni. Őt inkább a sport érdekli. Kailey viszont szeret énekelni és a színészkedést is szereti.

Elizabeth mellett feltűntek a Brujas többi főszereplői is gyermekeikkel, Ana Karina, Roxana és Beatriz.

2014.10.15. 13:39, brigike0315

Friss hírek

Szép jó estéééét!!!

 

Újabb próbákon vagyunk túl, ami a Brujas-t illeti. Erről folyamatosan kapunk képeket a színésznőktől és a promo képekből is csurran-cseppen. Igyekszem folyamatossan frissíteni a galériát!

Van még egy cikkünk a TVyNovelas Mexico-tól. Ely,Kailey,Tophy és  William, aki most vehette át Miami város kulcsát, személyesen a polgármestertől, elismerésül a színészi karrierjéért, Disney World-be látogattak..

És ha újságról van szó,akkor nálam a TVyNovelas. Meg is osztom miért...

A TvNotas bulvárlap ,így abszólut hiteltelen számomra és társai szintúgy. Ami a TVyNovelas-on kívül még hiteles és hogy úgy mondjam, igényes lap, az a People en Espanol. (Szerintem ezzel mind egyet értünk) Erről csak azért ejtek szót, mivel sokszor jellenek meg alaptalan, vádaskodó cikkek a szennylapokban. Nos visszatérve, itt egy részlet az interjúból és ahogy látjátok kedvenc családunk igen jól mulat négyesben,  Disney Worldben, a floridai partoknál. 

 

" Mint az összes többi pár. Megosszák snacküket egymással a büfénél.
A pár. Annak ellenére, hogy rengeteg spekuláció volt kapcsolatukról, az igazság az, hogy megosszák egymással  idejüket.  Az igazság az, hogy együtt vannak... de még sem. Múlt héten elkaptuk őket, amint élvezik a napot Disney World-ben. A pár, gyermekeik kíséretében egy luxus helyre érkezett és kipakolás után lementek az étterembe enni egyet. A következő nap korán érkeztek a szórakozás középpontjába és a család számos játékot kipróbált. "

 

+ van még képünk Elyről, amint pilates órán gyakorol, legalábbis szelfizett egyet. 

 

2014.10.08. 19:38, brigike0315

Friss hírek

Hellooou Brujas!! 

 

Október 31-én először lesz megtekinthető a Brujas, Ely főszereplésével. Ezen kívül novemberben is többször látható lesz az előadás és jegyek elővételben is kaphatók! Az összes promós-próbás képet felrakom a galériába!Érdemes néha-néha bekukkantani! 

És, hogy ne csak vidám dolgokat írjak... Az oldal hamarosan csak regisztrált felhasználok számára lesz elérhető. Érdemes minnél előbb regizni, pár perc és a számítógép lehetőséget ad rá, hogy megjegyezze a jelszót, így nem kell mindig bepötyögni. Ez egy szükséges rossz (úgy érzem).Nem kell megijedni tőle!

Mint tudjátok az oldal Elizabeth-tel foglalkozik. Életével,munkásságával, legfőképp lényével. Szeretném, ha a szerkesztőt(jómagam) és az oldalt illetve a bele fektett munkát is tisztelnétek. Akik régóta velem vannak, tudják, információm mind hitelesek, sokszor ezért nem jelennek meg különböző rágalmazó újságcikkek, mivel semmi valóság vagy épp érdekesség nincs bennük. Remélem továbbra is velem tartotok itt is és twitteren is!

Legyen szép napotok és mosolyogjatok sokat!

2014.10.05. 19:16, brigike0315

helyzet jelentés

Kedves kata és Ilona! Megragadom az alkalmat és itt válaszolok nektek...

Vajon ti elgondolkodtatok azon,hogy mi közötök van az ő kapcsolatukhoz?!? Nem hiszem! Nem Ely aki magát alázza,hanem ti és a hozzátok hasonló "rajongók" a megnyilvánulásaitokkal. El kellene gondolkodni azon, hogy nem ti döntitek el ki-kivel legyen! Nem szándékozom erre több szót fecsérelni és megköszönönném, ha távoznátok, mert nyilvánvalóan nem a számotokra van feltartva az oldal! További szép napot lányok!

2014.10.04. 15:27, brigike0315

Friss hírek

Szép jó estét!!

 

Először is megjegyezném,hogy a friss képek mind felkerülnek a mappába, így érdemes be-be kukkantani!
Ely tweetek:

szeptember 30:

" Valami,amit megtanultam a kisfiam mindennapi odaadásából!!! Imádooom, olyan büszke vagyok, hogy az anyukája lehetek!!Mindig törekszik a legjobbra!! Épp a baseballra gondol. "

" A meglepetések jobbak, mint az igéretek!! Szép napot!! "

 

 

És ki válaszold az egyik tweetemre??Na ki??... 

 

 

Ezzel búcsúzom is (a mai napra) ..Bossszorkányos jó éjt mindenkinek!

2014.09.30. 20:57, brigike0315

Friss hírek

Szép jó estét mindenkinek!!!

 

Végre meg van a Brujas  dátuma!!!Október 31. Persze ez csak azoknak számít,aki Miamiban él, hiszen egy színházi darabot nem videóznak, reméljük azért,hogy aki teheti elmegy és egy - egy lopott pillanatképet kapunk tőlük. A készülődésről/próbákról képek a galériában.

A második infó amit hoztam : Tegnap rendezték Miamiban a Venue magazin cover (venuecover) party-t és mivel a legújabb számon kedvencünk párja virít, így egyértelmű volt megjelenésük. Én nagyon örülök,hogy William Ely-vel ment, ezen felül Will kuzinjait is vitte. Erről kaptunk pár képet és biztos vagyok benne, hogy kerül még elő több is. Irány a galéria!!!!
Ízelítőnek meg annyit, hogy Ely írtóóó dögös a képeken!

Szép álmokat és kellemes új hetet mindenkinek!!!

2014.09.28. 19:41, brigike0315
 

Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Egy Blog az Én világom. :) Gyere és nézz be ha érdekel, az Online Játékok leírása, csináld magad dolgok, stb...    *****    Ön internet szolgáltató? Nem talál céget aki javítaná az elromlott hálózati, mikrohullámó eszközeit? Katt ide!    *****    Se kép, se hang? Hozza el, megjavítjuk! LCD TV, Inverteres hegesztõ, Mosó- Mosogatógép, és sok más. Garanciával!    *****    Elromlott? Mi megjavítjuk! Ipari és háztartási elektronika javítás! Garanciával. Elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Rendeld meg:Születési,elõrejelzési,párkapcsolati,fogamzási,hold horoszkóp,biotérkép.Ingyen konzultáció mindenrõl!Várlak!    *****    Keresek jó humorú szerkesztõ társat készülõ ZENÉS KABARÉ MÛSOROMHOZ    *****    Rendelj születési horoszkópot és ajándék 3 éves elõrejelzés,valamint ingyenes konzultáció az ajándékod. Várlak kattints!    *****    Iván és Sára kattttttt!!!!!!!!!!    *****    Erotika az állatövi jegyekben    *****    A szerelem karmája a horoszkópban    *****    Születési horoszkóp,ajándék 3 évi elõrejelzéssel,ingyenes konzultációs lehetõség, telefonon,messengeren,skypeon! Várlak!    *****    Kihagyhatatlan asztrológiai megrendelések, olvasmányok, szoftverek, ezoterikus témák sokasága vár az oldalamon. Várlak!!    *****    Vanessa Hudgens - Magyarország egyetlen mûködõ az egykori Szerelmes hang jegyek sztárjával foglalkozó oldala!    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG